fbpx

Producator parcuri de joaca

Despre

Companie

Compania DUPEX-SEBES este primul producator autorizat de echipamente de joaca din Romania. Majoritatea parcurilor de joaca din Romania poarta amprenta noastra.
infiintata in anul 1992 cu capital integral romanesc, firma DUPEX-SEBES a inceput productia de echipamente de joaca pentru copii. In urmatorii ani productia s-a dezvoltat continuu prin diversificarea produselor, prin executia de mobilier urban, terenuri de sport si agrement, produse rustice pentru gradini si terase.

Produsele sunt in conformitate cu HG 1102/2002, certificate ISCIR respectand cerinţele SR EN 1176 si realizate sub sistem de management integrat calitate-mediu–sanatate si securitate ocupaţionala certificat de catre TUV Austria. Materialele folosite sunt destinate special pentru fabricarea acestor produse, fiind tratate astfel incat sa reziste la mediul exterior si proiectate astfel incat sa reziste la conditii de exploatare intensa. Acestea isi pastreaza culorile vii pe termen lung, iar suprafetele de alunecare sau trafic au o inalta rezistenta la uzura, fapt care ne permite sa oferim o garantie considerabila de minim 5 ani. Principala noastra preocupare este obtinerea de produse de inalta calitate, asigurand utilizatorilor siguranta si confort in timpul exploatarii acestora.

In prezent, pe langa executia de parcuri de joaca, ne axam si pe productia de mobilier urban, realizand foisoare de lemn, banci de odihna, cosuri de gunoi, statii autobuz, mese piata si diverse alte lucruri necesare comunitatii. Totodata, in atentia societatii sunt si articolele sport: aparate fitness in aer liber, piste de skateboard, suprafete cu tartan pentru terenuri de sport si piste de alergare, panouri baschet, tribune si scaune stadion, banci jucatori de rezerva, fileu de tenis de camp cu stalpi, fileu volei cu stalpi, porti handbal, piscine din PAFS, barci din PAFS si multe alte produse.

Certificări

SR-EN 1176
SR-EN ISO 9001/2008
SR-EN ISO 14001/2004
SR OHSAS 18001/2007
ISCIR CERT

Preocuparea noastra continua pentru ridicarea calitatii si a realizarii unor produse cu design modern a avut ca urmare fireasca vanzarea produselor noastre si pe piata externa.

100 de angajaţi

cu calificări în domeniu

8 camioane

de transport marfă

2000 m2

spaţii de productie

Stim ca planificarea amenajarii unui loc de joaca de la inceput pana la final poate reprezenta o provocare coplesitoare. DUPEX transforma aceasta provocare intr-una relaxanta si distractiva, punandu-va la dispozitie un instrument de planificare.  Fie ca este vorba de un loc de joaca de interior sau de exterior, echipa noastra va poate sprijini in fiecare etapa:  design, comanda/receptie, transport, instalare, mentenanta si, poate cel mai important, consultanta in administrarea locului de joaca.

Pin It on Pinterest