Producator parcuri de joaca

Despre

Companie

Compania DUPEX-SEBEȘ este primul producător autorizat de echipamente de joacă din România. Majoritatea parcurilor de joacă din România poartă amprenta noastră.
Înființată în anul 1992 cu capital integral românesc, firma DUPEX-SEBEȘ a început producția de echipamente de joacă pentru copii. În următorii ani producția s-a dezvoltat continuu prin diversificarea produselor, prin execuția de mobilier urban, terenuri de sport și agrement, produse rustice pentru grădini și terase.

Produsele sunt în conformitate cu HG 1102/2002, certificate ISCIR  respectând cerinţele SR EN 1176 şi realizate sub sistem de management integrat calitate-mediu–sănătate şi securitate ocupaţională certificat de către TUV Austria. Materialele folosite sunt destinate special pentru fabricarea acestor produse, fiind tratate astfel încât să reziste la mediul exterior și proiectate astfel încât să reziste la condiții de exploatare intensă. Acestea își păstrează culorile vii pe termen lung, iar suprafețele de alunecare sau trafic au o înaltă rezistență la uzură, fapt care ne permite să oferim o garanție considerabilă de minim 5 ani. Principala noastră preocupare este obținerea de produse de înaltă calitate, asigurând utilizatorilor siguranță și confort în timpul exploatării acestora.

În prezent, pe lângă execuția de parcuri de joacă, ne axăm și pe producția de mobilier urban, realizând foișoare de lemn, bănci de odihnă, coșuri de gunoi, stații autobuz, mese piață și diverse alte lucruri necesare comunității. Totodată, în atenția societății sunt și articolele sport: aparate fitness în aer liber, piste de skateboard,  suprafețe cu tartan pentru terenuri de sport și piste de alergare, panouri baschet, tribune și scaune stadion, bănci jucători de rezervă, fileu de tenis de câmp cu stâlpi, fileu volei cu stâlpi, porți handbal, piscine din PAFS, bărci din PAFS și multe alte produse.

Certificări

SR-EN 1176
SR-EN ISO 9001/2008
SR-EN ISO 14001/2004
SR OHSAS 18001/2007
ISCIR CERT

Preocuparea noastra continua pentru ridicarea calitatii si a realizarii unor produse cu design modern a avut ca urmare fireasca vanzarea produselor noastre si pe piata externa.

100 de angajaţi
cu calificări în domeniu
8 camioane
de transport marfă
2000 m2
spaţii de productie

Știm că planificarea amenajării unui loc de joacă de la început până la final poate reprezenta o provocare copleșitoare. DUPEX transformă această provocare într-una relaxantă și distractivă, punându-vă la dispoziție un instrument de planificare.  Fie că este vorba de un loc de joacă de interior sau de exterior, echipa noastră vă poate sprijini în fiecare etapă:  design, comandă/recepție, transport, instalare, mentenanță și, poate cel mai important, consultanță în administrarea locului de joacă.

Pin It on Pinterest