fbpx

Iata ce trebuie sa iei in considerare cand vrei sa amenajezi un parc.

Studiaza locul

Pentru a fi sigur ca parcul se integreaza cu spatiul inconjurator, este imperios necesar sa studiezi zona in care va fi amenajat acest parc – cladirile inconjuratoare, zona, aglomeratia urbana. Cel mai bine este sa ai o estimare a numarului de persoane care vor traversa zilnic parcul, varstele estimative, precum si directiile in care acestia vor circula predominant.
Studiaza si arhitectura cladirilor si strazilor din jurul viitorului parc – stilul trebuie sa se integreze cu cel din exterioriul parcului, pentru a crea o imagine de ansamblu in care nimic nu iese in evidenta intr-un mod negativ.

Cu sau fara gard?Gard din lemn cu stalpi GL.01 Dupex Sebes

Cat de mare este spatiul? Vrei sa-l ingradesti? Stalpii gardului sa fie din lemn sau din metal?
Aici trebuie sa te ghidezi dupa zona in care amplasezi parcul. In mediul urban exista posibilitatea ca un gard imprejmuitor sa nu fie necesar, insa in mediul rural un gard care imprejmuieste parcul sau un loc de joaca arata foarte bine.

Banci

Bancile sunt printre cele mai importante aspecte. Trebuie sa te asiguri ca tipul de banca pe care il alegi este intr-adevar potrivita atat pentru varsta medie a persoanelor pentru care este amenajat spatiul cat si pentru designul in ansamblu.
Oferim o gama variata de banci, cu picioare din fonta, profile sau teava. Lemnul folosit poate fi ales la fiecare banca, insa oferim si modele cu rigle din fibra de sticla (cu un timp mai indelungat de exploatare si intretinere mai usoara).

Banca parc (picioare fonta) rigle stejar BF.06 Dupex Sebes

Banca (picioare fonta) rigle stejar

Banca parc (picioare teava) rigle pin sau stejar BT.02 Dupex Sebes

Banca (picioare teava) rigle pin/ stejar

 

 

 

 

 

 

 

 

CismeaCismea apa CIS.01 Dupex Sebes

O cismea este practica oricarui spatiu deschis, mai ales in perioada calda. Din fonta si usor de instalat, cismeaua pe care o punem la dispozitie poate fi vazuta deja in multe parcuri din tara noastra.

 

 

 

Daca planuiesti amenajarea unei strazi sau a unui parc iti stam la dispozitie la numarul de telefon 0258 735 545, pe mail [email protected] sau poti sa contactezi unul dintre agentii nostri de vanzari din zona in care locuiesti.

Pin It on Pinterest

Share This