fbpx

Daca vrei sa amenajezi un loc de joaca pentru exterior iata care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare:

  • Locatia si spatiul pe care il ai la dispozitie

    Complex de Joaca Dupex CJ.30

    Complex de Joaca CJ.30

Pornind de la suprafata spatiului disponibil, se pot incorpora diverse echipamente, dintre care cele mai populare sunt: complexe de joacabalansoare si carusele. Un complex de joaca este potrivit spatiilor restranse deoarece poate combina mai multe tobogane si leagane intr-o singura structura.
Daca spatiul parcului este mai mare, mai pot fi incorporate toboganecataratori sau leagane.

  • Varsta copiilor care se vor bucura de parc

Este importanta notarea varstei copiilor pentru care este construit parcul. Majoritatea echipamentelor de joaca se incadreaza pentru doua categorii de varsta: 3-7 ani si 4-14 ani.
Inaltimea toboganelor cat si rezistenta materialelor este diferita pentru cele doua categorii. Daca locul de joaca este amenajat intr-un loc public si daca bugetul permite, recomandam amplasarea de echipamente de joaca pentru ambele categorii de varsta.

Complex de Joaca Dupex CJ.25.01

Complex CJ.25.01 – potrivit grupei 3-7 ani

Complex de Joaca Dupex CJ.26

Complex CJ.26 – potrivit grupei 4-14 ani

 

 

 

 

 

 

 

  • Bugetul alocat

In functie de buget trebuie sa avem in vedere materialele din care sunt realizate echipamentele. De la structura de rezistenta pana la cele mai mici parti, preturile variaza in proportii mari.

Daca vrei sa amenajezi un loc de joaca pentru exterior, asteptam sa ne suni la numarul 0258 735 545, sa ne scrii pe [email protected] sau sa contactezi unul dintre agentii nostri de vanzari din zona in care locuiesti.

 

Pin It on Pinterest

Share This